Author Details

Здравковски, Зоран, Macedonia

  • Vol 35, No 1 (2016) - News - Nomenclature & Terminology
    Номенклатура на органската хемија. 3а. Општи правила
    Abstract  PDF
  • Vol 37, No 1 (2018) - News - Society of Chemists and Technologists of Macedonia
    Годишно собрание на СХТМ 2018 година
    Details  PDF