Author Details

Здравковски, Зоран

  • Vol 33, No 2 (2014) - News - Nomenclature & Terminology
    Номенклатура на органската хемија - 1. Вовед и име претпочитано од IUPAC
    Abstract  PDF
  • Vol 36, No 1 (2017) - News - Society of Chemists and Technologists of Macedonia
    Собрание на СХТМ 2017
    Details  PDF