Author Details

Манојловиќ, Ружица, Технолошко-металуршки факултет, Скопје, Macedonia

  • Vol 30, No 1 (2011) - News
    Утре ќе биде поинаку; Science Fiction или предвидувања на иднината во есеите на Светомир Хаџи Јорданов
    Abstract  PDF