(Ал)хемијата на животот утре

Authors

  • Светомир Хаџи Јорданов Технолошко-металуршки факултет, Скопје

DOI:

https://doi.org/10.20450/mjcce.2011.76

Abstract

Славејќи ја меѓународната година на хемијата IYC2011

Downloads

Published

2011-06-15

How to Cite

Хаџи Јорданов, С. (2011). (Ал)хемијата на животот утре. Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering, 30(1), 109–112. https://doi.org/10.20450/mjcce.2011.76

Issue

Section

News