Author Details

Здравковски, Зоран, Институт за хемија, Природно-математички факултет, Скопје, Macedonia

  • Vol 36, No 1 (2017) - News - Nomenclature & Terminology
    Номенклатура на органската хемија 3б. Општи правила
    Abstract  PDF