News - Вести

Authors

  • Editors Editors

DOI:

https://doi.org/10.20450/mjcce.2006.311

Abstract

Д. И. Менделеев - Јубилеј на великанот на хемијата

Roger D. Kronberg - Нобелова награда за хемија за 2006 год

Downloads

Published

2006-12-15

How to Cite

Editors, E. (2006). News - Вести. Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering, 25(2), 145–167. https://doi.org/10.20450/mjcce.2006.311

Issue

Section

News