Извештај од натпреварите по хемија за 2019/2020 учебна година

Marina Stefova

Abstract


Натпреварите по хемија за ученици од основното и средното образование за учебната 2019/2020 година беа планирани во 3 циклуси: општински на 22 февруари, регионални на 4 април и државни на 15 и 16 мај 2020 година.


Full Text:

PDF

Refbacks

  • There are currently no refbacks.
Copyright (c) 2020 Marina Stefova

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.