Изборно собрание на СХТМ

Authors

 • Зоран Здравковски Institute of Chemistry, Faculty of Natural Sciences and Mathematics, Ss. Cyril & Methodius University, Skopje

DOI:

https://doi.org/10.20450/mjcce.2016.972

Abstract

Претседател: проф. д-р Зоран Здравковски

Извршен одбор:

 1. Проф. д-р Јадранка Блажевска Гилев – секретар,
 2. Акад. Глигор Јовановски – Секција за терминологија и номенклатура,
 3. Проф. д-р Марина Стефова – Секција за образование,
 4. Проф. д-р Александра Бужаровска – Соработка со индустрија,
 5. Проф. д-р Јане Богданов – Меѓународна соработка,
 6. Доц. д-р Јасмина Петреска Станоева – Информатичка поддршка,
 7. Елисавета Николовска – Клуб на студенти

Надзоран одбор:

 1. Проф. д-р Гордана Богоева Гацева,
 2. Проф. д-р Трајче Стафилов,
 3. Проф. д-р Киро Стојаноски.

 

Downloads

Published

2016-04-18

How to Cite

Здравковски, З. (2016). Изборно собрание на СХТМ. Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering, 35(1), 116–124. https://doi.org/10.20450/mjcce.2016.972

Issue

Section

News - Society of Chemists and Technologists of Macedonia

Most read articles by the same author(s)